Pivnica Apolon je staremu mestnemu jedru v Krškem že leta 1993 vdahnila novo življenje. Gostinsko izkušena družina Kos je gostom ponudila nekaj novega in ljudje so Pivnico Apolon takoj sprejeli ter jo vzeli za svojo. Mnoge smo razveselili z bogato ponudbo piva, ki smo jo do danes še razširili in ostajamo prva izbira ljubiteljev piva, ki si zaželijo razvajanja in sprostitve.

Ponudbo Pivnice Apolon smo nadgradili tudi s pestro kulinarično ponudbo, ki obsega vse – od dopoldanskih malic do poslovnih kosil, v popoldanskem in večernem času pa tudi prijetno okolje za druženje vseh generacij.

Naše poslanstvo je, da gostom v vsakem trenutku zagotovimo vrhunsko postrežbo, kulinarično razvajanje in sprostitev ob pestri izbiri vina, piva in osvežilnih pijač. Našo ponudbo konstantno nadgrajujemo in goste razveseljujemo z novostmi, ki jih vedno znova prepričajo, da se k nam z veseljem vračajo.

Naša vrata so vam odprta vse dni v tednu, vabljeni!

  

 

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING izdelavo spletne strani pivnicaapolon.com sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

 

 07/490-23-60

 info@pivnicaapolon.com

 

DELOVNI ČAS:

pon - pet: 9.00 - 22.00

sobota: 12.00 - 22.00

nedelja: 12.00 - 21.00

 

© 2024 APOLON d.o.o. Krško. Vse pravice pridržane.